​ ​ ​ ​
Kategorie produktów

Wszystkie opinie

napisane przez Mateusz C. dnia 19 wrz 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 645 Music Wiśniowy

błąd w opisie

zegarek nie posiada metalowej pokrywy, jak widnieje w opisie

napisane przez Krzysztof H. dnia 09 wrz 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6S Sapphire Jasnozłoty z szarym skórzanym paskiem

Fenix 6S Sapphire Jasnozłoty z szarym skórzanym paskiem

Kupiłem tego Fenixa żonie w prezencie, kilka dni po tym jak nabyłem dla siebie model Fenix 6X Sapphire. Widząc co ten sprzęt potrafi, stwierdziłem że będzie zadowolona :-) Tak jak już pisałem w opinii mojego modelu, powtórzę i tutaj: można pisać "och" i "ach"... Krótko - to jak trener i lekarz w jednym :-))) Polecam wszystkim aktywnym.
Ps. Obsługa sklepu - superrrrr. Szybko sprawnie. ------- P O L E C A M-------

napisane przez Krzysztof H. dnia 09 wrz 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6X Sapphire Czarny z powłoką węglową (DLC) i orzechowym skórzanym paskiem

Fenix 6X Sapphire Czarny z powłoką węglową (DLC) i orzechowym skórzanym paskiem

Można by pisać dużo, że och i ach... Krótko - to najlepszy sprzęt na rynku. To jak trener i lekarz w jednym. Polecam wszystkim aktywnym.

napisane przez Jerzy D. dnia 07 wrz 2021 :
Produkt oceniony : Coros Apex Pro Silver

Coros Apex Pro Silver

Sklep super. Mega profesjonalny. Zegarek świetny, pięknie się prezentuje. Najważniejsze - MEGA bateria, a na tym mi bardzo zależało. Alternatywą był Garmin Fenix 6 Pro. Coros posiada mniej funkcji, ale jest dużo ładniejszy i tańszy.

napisane przez Wiesław B. dnia 24 sie 2021 :
Produkt oceniony : eTrex Touch 35 Z PL TOPO 2021.2

Mój trzeci eTrex

Działa jak szwajcarski zegarek, po prostu śmiga. Mapa PL TOPO bardzo dobra.

napisane przez Grzegorz C. dnia 22 sie 2021 :
Produkt oceniony : GPSMAP 64sx

Dobre urzadzenie

Jako pierwsze nabyłem to właśnie urządzenie, następnie miałem 66 st i przeżyłem nie lada rozczarowanie co rusz restartowaniem się urządzenia i powolną praca - pomimo licznych aktualizacji. Sprzedałem 66st i wróciłem do 64sx czego nie żałuję i wszystkim zastanawiającym się nad wyborem radzę zrobić to samo. Nie zawiesił mi się nigdy, nie "muli" przy oddalaniu/przybliżaniu, jego tempo pracy jest zawsze takie samo - bez względu na ilość załadowanych map. Z poprzednim modelem bywało różnie. Na plus modelu 66st przemawiał design i bardziej (jak dla mnie) czytelny wyświetlacz, ale o ile w urządzeniach outdoorowych chodzi o niezawodność, to 64sx bije na głowę swojego starszego brata. Pozdrowienia dla ekipy sklepu i do następnego zamówienia.

napisane przez Jacek J. dnia 20 sie 2021 :
Produkt oceniony : Folia ochronna 3mk Watch Protection Garmin Venu 2 - 3szt.

Folia (z montażem na mokro, żel)

Po zamontowaniu na Venu 2 nie jestem zadowolony z efektu końcowego. Mam tez Vivoactive 3 ze szkłem hartowanym i wygląda lepiej! Tak więc dlatego taka niska ocena (jednak wole szkło nie folię).

Chciałem też zwrócić uwagę na to, że sklep przed wysyłką zegarka oferował zamontowanie tej folii ochronnej. Tak wiec same PLUSY dla sklepu!!! Mój błąd, że nie skorzystałem z tej opcji... może ocena byłaby wyższa.

odpowiedź na opinię  Dziękujemy za wystawienie opinii na eAzymut.pl. Zawsze jesteśmy otwarci na informację zwrotną od klientów, tak pozytywną jak negatywną.

Jednakże wydaje się nam, że tym razem opinia była nie do końca usprawiedliwiona i zależy nam, aby wyjaśnić sytuację i zmienić pańską ocenę.

Mianowicie:

Żadna z folii 3MK, którą posiadamy w swojej ofercie, nie zawiera osobno kleju montażowego.
W każdym z zestawów znajdują się 3 folie, 3 ściereczki suche i 3 saszetki z żelem -
wnioskujemy, że ma Pan na myśli saszetkę z tym właśnie żelem.
Klej naniesiony jest bezpośrednio na folię, natomiast żel służy do odtłuszczenia ekranu i ułatwienia przyklejenia oraz dopasowania folii do wyświetlacza - bez niepotrzebnych pęcherzyków, czy pyłków.
Proszę zwrócić uwagę na skład żelu - znajduje się w nim izopropyl, którego cechą charakterystyczną jest właśnie odtłuszczanie powierzchni oraz bardzo szybkie odparowywanie.
Nadmiar żelu wystarczy wyczyścić dołączoną ściereczką, co także widoczne jest w załączonej przez Pana instrukcji.
W razie wątpliwości, zapraszamy do kontaktu. odpowiedź na opinię

Odpowiedź sprzedawcy dnia 20 sie 2021
napisane przez Damian M. dnia 16 sie 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 55 Czarny

Polecam 55

Zegarek sprawdza się i na rower i do biegania. Bardzo dokładnie mierzy trasę, po tygodniu użytkowania jestem bardzo zadowolony. Polecam.

napisane przez  dnia 12 sie 2021 :
Produkt oceniony : Instinct Tactical Czarny

Zegarek idealny

To już mój czwarty smartwatch. W pewnym momencie wróciłem do klasycznego zegarka, ale dałem sobie jeszcze jedną szansę i to był strzał w dziesiątkę. Świetny wyświetlacz, czytelny w największym słońcu. Bałem się, że będzie to duża busola ale na ręku prezentuje się idealnie. Warto dołożyć trochę kasy i zrezygnować z chińskich wynalazków, żeby mieć na ręku naprawdę solidny sprzęt.

napisane przez Tomasz J. dnia 04 sie 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 45 Czarny

Dobry produkt

Polecam.

napisane przez Michał M. dnia 22 lip 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6X Sapphire Czarny z powłoką węglową (DLC) i orzechowym skórzanym paskiem

Fantastyczny

Od pierwszych dni po premierze używałem Fenixa 3, nie przypuszczając, że można zrobić cokolwiek lepszego. Fenix 6 przeszedł moje oczekiwania - jest szybki, dokładny i lżejszy od poprzednika (w moim przylądku Fenixa 3).

Do tego należy dodać świetną i profesjonalną obsługę ekipy Azymuta.

napisane przez Paweł S. dnia 12 lip 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6 Pro Czarny z czarnym paskiem

Zegarek sztos

Opinia po tygodniu użytkowania.
Super zegarek sportowy (bardziej komputer) z funkcjami smart. Wyświetlacz bardzo czytelny w każdych warunkach. Przy włączonych powiadomieniach o połączeniach i SMS, codziennym treningu biegowym ok. 60-75 min z włączoną lokalizacją, tętnem itp. wytrzymał 5 dni (przyjmując poprawkę na "zabawę" w ustawiania przez pierwsze dwa dni). Wciąż dowiaduje się o nim czegoś nowego. Do tego możliwość wgrania map i własnych GPX, czyni go niezastąpionym podczas pieszych wędrówek. Jeśli ktoś ma masywną rączkę, to sugeruję wersję 6X.

napisane przez Marcin P. dnia 10 lip 2021 :
Produkt oceniony : Venu Sq Music Różowozłota ramka z aluminium z jasnopiaskową kopertą i silikonowym paskiem

Świetny zegarek

Produkt godny uwagi. Świetny design, super właściwości, zgodny z opisem, spełnia oczekiwania i jest doskonały w użytkowaniu. Sprzęt zakupiony żonie na własną odpowiedzialność, konkurował z Apple Watch - czyli ze stylem życia :D Także decyzja, którą podjąłem mogła kosztować mnie życie. Dziś wiemy, że to był najlepszy wybór :)
Gorąco polecam!

napisane przez Emilia N. dnia 08 lip 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6 Sapphire Tytanowy z bransoletą z otworami

Udany zakup

Zegarek jest świetny, mąż jest zadowolony z prezentu. Jedynie do czego mogę się przyczepić, to do bransolety z tytanu która bardzo się rysuje.

napisane przez Emilia N. dnia 08 lip 2021 :
Produkt oceniony : Tytanowa bransoleta z otworami QuickFit Fenix 6 22mm

Bransoleta z tytanu

Ładnie wygląda, ale niestety bardzo się rysuje :(

odpowiedź na opinię  Dziękujemy za wystawienie opinii na eAzymut.pl. Zawsze jesteśmy otwarci na informację zwrotną od klientów, tak pozytywną jak i negatywną.
Tytan wyróżnia się wysoką wytrzymałością na odkształcenia czy pęknięcia, przy zachowaniu lekkości (jest on ok 40% lżejszy niż stal).
Jest on także odporny na korozję i nie uczula, dzięki czemu jest to idealny materiał do wykonania zegarków czy bransolet.
Niestety nie jest on tak odporny na ścieranie i jak każdy metal, w zależności od użytkowania, może być narażony na zarysowania.
Do uprawiania sportu czy w sytuacjach, gdy zegarek może być narażony na ścieranie lub upadki sugerujemy paski silikonowe. odpowiedź na opinię

Odpowiedź sprzedawcy dnia 09 lip 2021
napisane przez Dawid P. dnia 05 lip 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 935 Czarny

Polecam

Zegarek ma w sobie mnóstwo możliwości. Nie mam z nim jakichkolwiek problemów, GPS łapie bardzo szybko, bateria trzyma długo, wszystkie dane przejrzyście pokazane. Zdecydowanie polecam.

napisane przez Krzysztof N. dnia 28 czer 2021 :
Produkt oceniony : Skórzany pasek QuickFit Fenix 6X Orzechowy 26mm

Pasek Garmin

Rewelacyjny. Skóra super miękka i wygodna. Perfetto.

napisane przez Krzysztof R. dnia 16 czer 2021 :
Produkt oceniony : Instinct Grafitowy

Solidny partner

Po przeszło 3 miesiącach codziennego używania muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony.
Mnóstwo opcji konfiguracji, które dopasują urządzenie do charakteru właściciela i tempa dnia.
Najczęściej korzystam z trybu szybkich spacerów i jazdy na rowerze.
Bardzo dobrze rejestruje przebytą trasę, a Garmin Connect integruje się z wieloma aplikacjami (np. Komoot), ułatwiając planowanie przejazdu czy publikowanie aktywności.
Konstrukcja zegarka bez zarzutów.
Nosząc zegarek na dominującej ręce, nie raz przytrafiło mi się zawadzić lub obetrzeć go o twarde przedmioty - jak dotąd bez uszczerbku czy nawet rysy. Do dzisiaj uważałem, że na takie sytuacje odporne są tylko szafirowe szkła.
Doskonała widoczność wyświetlacza, nawet w okularach z filtrem polaryzacyjnym.
Jedyny drobny minus, to wskazania wysokościomierza - problem szeroko dyskutowany na forum Garmina. Zdarza mu się przekłamywać wysokość o kilka-kilkanaście metrów z uwagi na specyficzne umieszczenie czujnika barometrycznego. Jeśli ktoś kupuje ten zegarek pod kątem właśnie wysokościomierza barometrycznego, to ten problem warto zgłębić przed zakupem.
Podsumowując - świetne urządzenie w rozsądnej cenie, wysokiej jakości partner na co dzień.

napisane przez Krzysztof N. dnia 14 czer 2021 :
Produkt oceniony : Polar nadajnik H10

Sprawny nadajnik

Szybko się łączy i integruje z wieloma urządzeniami Bluetooth. Polecam.

napisane przez Kamil A. dnia 11 czer 2021 :
Produkt oceniony : Folia ochronna Gllaser FULL 3D FLEXI Garmin Vivoactive 4s - 2szt.

Nie polecam ze względu na sposób klejenia

Został ślad od łączenia, do tego na to łączenie łatwo pyłki się przyczepiają, a nie widać ich do momentu odklejenia całości.