​ ​ ​ ​
Kategorie produktów

Wszystkie opinie

napisane przez Damian M. dnia 20 sty 2022 :
Produkt oceniony : Fenix 7X Sapphire Solar Czarny tytan z powłoką węglową (DLC) z czarnym paskiem z PL TOPO 2021.3

Świetny sprzęt

Świetny sprzęt. Po użytkowaniu Fenix 5x/5x Plus/6x - wszystkie wersje Sapphire oraz Tactix Delta, przyszła w końcu pora na 7x Solar Sapphire Titanium Black. Zegarek zdecydowanie godny polecenia. Zmiany, w porównaniu do wymienionych modeli, są dla mnie duże - czujniki, dotykowy ekran, multi GPS, usprawnione sterowanie z telefonu w Garmin Connect, nawet dioda led przydaje się w domu lub podczas wieczornych/nocnych treningów. Sklep również polecam, bo kupiłem w dniu premiery, bezpośrednio, z odbiorem osobistym :) w eAzymut zakupy robię od lat :)

napisane przez Grzegorz B. dnia 15 sty 2022 :
Produkt oceniony : Venu 2 Plus Niebieskoszara ramka ze stali nierdzewnej z czarną kopertą i silikonowym paskiem

Garmin Venu 2 Plus

Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Zegarek posiadam parę dni, ale co rzuca się w oczy od razu, to jego duża responsywność w porównaniu do tick watcha 3 (wcześniej miałem ten model). Duża czytelność wyświetlacza, pomimo mniejszego ekranu AMOLED. Bardzo duża ilość doskonałych funkcji treningowych, monitorowanie funkcji życiowych, oddech, pulsoksymetr, jakość snu i wiele innych. Oprogramowanie pracuje bez zarzutu. Jedyny minus to aplikacja Garmin Connect - ma problem z prawidłowym łączeniem się z telefonami z nakładką MIUI. Problem występuje nie tylko u mnie, jest pełno podobnych opinii w Internecie. Problem w moim wypadku polega na braku komunikacji w drugą stronę przy odebraniu telefonu na zegarku. Można odebrać połączenie, ale rozmowa odbywa się na telefonie. Takich problemów nie ma w wypadku iPhone - przetestowane. Podejrzewam, że w wypadku czystego Androida również. Poza tym zegarek bardzo funkcjonalny. Polecam dla osób, które cenią sobie wysoką jakość i łączą stonowany sportowy styl.

napisane przez Konrad T. dnia 04 sty 2022 :
Produkt oceniony : Instinct Grafitowy

Instinct - pierwsze wrażenia

Krótka recenzja po 2 tygodniach od zakupu. Instinct jest moim pierwszym smartwatchem w życiu, stąd też nie mam porównania z innymi produktami marki Garmin, tudzież innymi producentami, ale jestem mile zaskoczony. Długo deliberowałem nad faktem jaki zegarek wybrać na siebie i po długim studium oraz opiniach kolegów którzy mają Instincta w wersji Solar, postanowiłem go wybrać. Nie zawiodłem się, zegarek spełnia wszystkie moje oczekiwania. Mogę się przyczepić do trybu siłowego ponieważ jest on zawodny (źle liczy powtórzenia), ale wybór trybu kardio rozwiązuje kłopot monitorowania w trakcie ćwiczeń na siłowni. Funkcje nawigacji, pozostałe sportowe, tętno etc. oceniam na mocne +4 i serdecznie polecam ten model jeśli ktoś szuka czegoś "na pierwszy raz". Sklep oceniam na 5, bardzo sprawna i szybka dostawa, mimo okresu świątecznego ;)

napisane przez Dawid S. dnia 29 gru 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 245 Bordowy

Świetny zegarek!

To mój pierwszy sportowy zegarek i jestem bardzo zadowolony. Wiele przydatnych funkcji, można pobrać też pomiar na narty czy łyżwy. Posiada funkcję mierzenia tętna, stresu i zmęczenia organizmu. Bardzo lekki, można w nim spać. Wizualnie również bezbłędnie. Jeśli ktoś się zastanawia, to naprawdę polecam.

napisane przez Piotr K. dnia 29 gru 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6X Sapphire Carbon Gray

Fenix 6X Sapphire Carbon Gray

Urządzenie sztos! Przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Przesiadłem się po 5 latach z Fenixa 5 Sapphire Edition na Fenixa 6X Sapphire Carbon Gray i jest niebo a ziemia.

napisane przez Robert M. dnia 27 gru 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6X Sapphire Carbon Gray z PL TOPO 2021.3

Super Garmin 6X szafir

Dobrze prezentuje się na ręce. Bałem się, że będzie za wielki na moim mniejszym nadgarstku, a okazało się, że wygląda dobrze i nie wystaje za rękę przy teleskopach. Już w nim pływałem i nie przeszkadza mi jego większy rozmiar. Baseny liczy dobrze. Wyświetlacz super, czym więcej światła skieruje się na niego, tym jest jaśniejszy nawet bez podświetlenia. Tarczę fajną, kontrastową wgrałem z Connect IQ. Porównałem dzisiaj mojego szafira przy aktywności ,,Chód'' z polarem v800 w lesie i wypadł dokładniej. Polar dwa razy stracił sygnał i dograł sobie średni dystans z dużą różnicą do faktycznego dystansu. Po sprawdzeniu na mapach, Garmin był dokładniejszy. W mieście, po spacerze i sprawdzeniu na mapach i warstwach satelitarnych, trochę chodzi ślad od prawej do lewej - nawet po budynkach. To jednak nie jest jakaś wada, wszystko zależy od pogody, cieni itp. Garmin cały czas koryguje dlatego tak wygląda linia. Ogólnie jestem na tak. I jeszcze jedno - dobrze że kupiłem 6X, bo tutaj bez okularów jakoś jeszcze widzę, co mogło być gorsze przy mniejszym wyświetlaczu. Jeszcze sprawdzę jak prezentuje się na rowerze, na dedykowanym uchwycie. Pozdrawiam Robert M.

napisane przez Krystian S. dnia 15 gru 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 45S Fioletowo-niebieski

Zachwycony

Pierwszy Garmin po przesiadce z Suunto. Mam go pół dnia, a już się zakochałem. Kolor zaj****ty ;)

napisane przez Robert S. dnia 08 gru 2021 :
Produkt oceniony : Czujnik Running Dynamics Pod

Rewelacja

Czujnik - pierwsza klasa. Zupełnie nie przeszkadza w aktywności, za to daje nam wiele ważnych i ciekawych informacji oraz statystyk do analizy. POLECAM!

napisane przez Robert S. dnia 08 gru 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6 Pro Czarny z czarnym paskiem

Zegarek - rewelacja

Polecam zegarek wszystkim aktywnym użytkownikom, którzy szukają dodatkowej motywacji do działania w chwilach rutyny. Jest tam wszystko, czego potrzeba. Polecam!!!

napisane przez Michał S. dnia 02 gru 2021 :
Produkt oceniony : Uchwyt 90° Varia na sztycę

Zdecydowanie "You must have".

Jeśli zastanawiasz się nad zakupem radaru Varia RTL 515, to polecam dokupić stały uchwyt mocowany do sztycy. Przy przy średnicy rury 34,9mm nie potrzeba gumowej podkładki, bo i tak się w sumie nie zmieści. Poza tym podczas jazdy radar nie zmienia swojej pozycji i się nie rusza jak w przypadku dołączonego do zestawu, uchwytu na gumki. Sprawa wygląda inaczej jeśli sztyca nie ma okrągłej średnicy.

napisane przez Tomasz P. dnia 01 gru 2021 :
Produkt oceniony : Polar nadajnik H10

Polecam

Jest to chyba jeden z lepszych tego typu produktów. Solidnie wykonany, łatwo dbać o jego "higienę". Polecam.

napisane przez Robert S. dnia 29 lis 2021 :
Produkt oceniony : Akumulatorek Panasonic Eneloop PRO R6 AA 2500MAH BK-3HCCE

Akumulatorek Panasonic Eneloop PRO R6 AA 2500MAH BK-3HCCE

Super. Polecam.

napisane przez Paweł W. dnia 15 lis 2021 :
Produkt oceniony : Tactix Delta z PL TOPO 2021.3

OK

Polecam.

napisane przez Robert T. dnia 10 lis 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 935 Czarny

Forerunner 935 Czarny

Doskonały zegarek wart swojej ceny.
Użytkuję go ponad rok.

napisane przez Marcin A. dnia 10 lis 2021 :
Produkt oceniony : Fenix 6X Sapphire Carbon Gray z PL TOPO 2021.3

Bezkonkurencyjny!

Długo szukałem zegarka, który podoła moim wymaganiom: musi posiadać mapy, nawigować po śladzie, mieć odporną baterię, szkło odporne na warunki mechaniczne i tak oto w międzyczasie Garmin wypuścił Fenixa 6X z szafirowym szkłem. Nie mam nic więcej do dodania :) Oprócz tego, że ma jeszcze mnóstwo innych funkcji, które również wykorzystuję :)

napisane przez Tomasz R. dnia 10 lis 2021 :
Produkt oceniony : Zaczep klips na pasek eTrex, Dakota, Oregon, 66, 64, 62

Dobra jakość

Klips wykonany z dobrej jakości materiałów. Jest to oryginalny produkt od Garmina. W praktyce dużo częściej używam uchwytu na karabińczyk, który jest bardziej uniwersalny.

napisane przez Tomasz R. dnia 10 lis 2021 :
Produkt oceniony : GPSMap 66s z PL TOPO 2021.3

Polecam

W pełni kompleksowe i niezawodne urządzenie. Przy zakupie zastanawiałem się nad pójściem na kompromis i wybraniem serii eTrex. Nie żałuję, że dołożyłem do droższej serii GPSMAP. Zastanowiłbym się tylko nad sensem kupowania map PL Topo, których jedyną zaletą jest mapa oddziałów leśnych, a dużą wadą jest brak wielu ścieżek, które są na mapie Open Street Map.

napisane przez Konrad W. dnia 23 paź 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 945 Czarny

Rewelacja

Byłem bardziej nastawiony na Fenixa, ale teraz wiem że to była dobra decyzja. Zegarka nie czuć na ręce, przesiadka z Instincta który też jest lekki, ale ten to mistrzostwo. Pasek jest świetny. Obawiałem się, że będzie "mocno plastikowy" ale jest spoko, dobrze wygląda na ręce. Fenix 6 w innej obudowie, przynajmniej farba nie zejdzie z bezela :)

napisane przez Bartek G. dnia 20 paź 2021 :
Produkt oceniony : Forerunner 935 Czarny

Super zegarek

Zegarek mam od niespełna tygodnia, zmieniłem go z Apple Watch pierwszej generacji. O ile sprawdza się mniej jako smartwatch, tak jako zegarek sportowy jest obłędny. Ilość danych które dostarcza i analizuje jest ogromna. Naprawdę dobrze przemyślane i wykonane urządzenie, a co też bardzo ważne - ładne i estetyczne. Polecam sklep.

napisane przez Krzysztof S. dnia 11 paź 2021 :
Produkt oceniony : Edge 530

Najlepszy licznik rowerowy

W czasie 10 lat używania liczników firmy Garmin, to już mój trzeci z którego jestem mega zadowolony. Szybki, dokładny, bardzo sprawnie działająca nawigacja. Bardzo długo trzyma bateria.